Dubbel sc helg + mig+ en chokladpuff + hästön- hästar i stallet = Fler sötisar

Jag tror ni förstod min ekvation, för nu står Elicia, Goldie och Draken i stallet! Två ponnys + en häst = lycklig Alisa. Jag tänkte berätta lite om dem och bjuda på lite bilder  :-)  Gör en lista till er, deras info kommer snart.

 • Goldstar
 • Goldie
 • Ponny
 • Skäck
 • Hästmarknaden
 • SÖT


 • Eastprincess
 • Elicia
 • Ponny
 • Prickig
 • Hästmarknaden
 • GULLIG


 • Dragonborn
 • Draken
 • Apaloosa
 • Marleys försäljnings stall
 • SPRUTAR ELD!


Förresten har jag med i en ny klubb! Enchanted Swans heter den men vi har fullt så om du vill ställa dig på kö till VÄRLDENS bästa klubb så skicka post till Denise Moutaingirl!! Min bästis i klubben som jag har vart mest med är Allpuff (Alicia Snowstar) som är ridlärare (världens bästa) det är även Allpuff som hjälpte mig välja Elicia, Tack för det vännen!!! Och sedan har vi Denni, söta lilla Denni!! Du är väldens bästa klubb ägare. Om du läser detta: Tack för att du ger mig chansen att vara med i ES!! och såklart har vi alla kära medlemmar!! Tack för att ni finns, utan er är jag inget bara en liten skrutten frukt!!