Dinosaurie förstås! Men Gud vad jag längtar! Jag slutar 13.20 och sedan Lucia övning 13.40-14.30 och efter det ska jag spurta hem på min cykel och slänga mig in genom dörren fram till datorn och hoppas att servern är öppen! Om inte, måste jag.... usssccchhhh....... städa rummet tills den öppnar så bäst för den att den öppna snabbt. Men i alla fall, en liten analys av mig kanske?

Jag kommer rida in på Simon eftersom han är Min häst. Han har hängt med sedan starten och han kommer få hänga med på alla huvud uppdrag och öppningar av nya områden. Men när jag gjort uppdragen bär det av hem till Valedale för att byta häst till Hillary. Det är dem 2 som är bestämda sen ska ju alla hästar få hänga med in nån gång men vi får se. I alla fall så här tänker jag om vissa saker:

Alla vanliga hästar påverkas av kylan, varför? Jo, våra hästar är vana vid den varma sommaren på Jorvik och nu ska dem in till kylan i Dinodalen? Då är det klart att dem fryser, så är det ju för oss nu, vi har just haft sommar också bara PANG så kommer värsta kylan och biter oss i kinderna...

Men varför påverkas inte Nordsvenskar? Nordsvenskar kommer från dem nordligaste svenska skogarna där det är snö väldigt långt in på året och det är också väldigt kallt där. Så dem är vana vid denna extrema kyla och älskar ju att dra saker i djup snö för det är det dem är uppfödda på!

Det kommer väl inte finnas riktiga dinosar i dalen va? Nej, inte vad jag vet, det känns liiiiiite overkligt. Även om Jorvik är en ö som inte tillhör det vanliga med alla magiska saker som händer så tror jag inte att vi kommer se en triceratops eller bli iväg jagade av en stor smällfet lilla T-Rex, haha

Vänta, va? 200 nya uppdrag?! Jag vet inte vad jag ska säga... Det kommer nog ta ett tag att få klart alla om dem inte bara är sådana tråkiga uppdrag där man typ hämtar en sak som står 1 meter ifrån eller så.... Men själv är jag i lite av en chock, 200 uppdrag är rääääätt så mycket.

Vi har ju sett massor av sneaks peak på DD vad är din åsikt om dem? Nejmen Gud! Hur kan man inte tycka dem är intressanta och roliga? Är riktigt exalterad över att se alla filurer! Det är några jag är speciellt inne på just nu, ska berätta vilka och varför för er, ni ska ju inte få för lite info!


Swedenborg Det säga att Sweden borg är en hund som tydligen är smartare än andra hundar... Hur kan man inte längta efter honom? Här är ssos beskrivning på honom:


En av de nya butiksinnehavarna som du får möta i Dinodalen håller här i Swedenborg. Trond och Folke är affäresmän som hela tiden söker efter nya sätt att tjäna storkovan, och givetvis kommer de behöva din hjälp! Swedenborg tillhör en av Jorviks ledande biologiska ingenjörer, och som med några enkla 'justeringar' lyckats bli smartare än en vanlig jycke!

Elsa Einstein En smart person som inte tror på magi.... hmmmmmm...... Undra hur det skulle gå för henne om hon var utvald att bli en soulrider? Här är ssos beskrivning av henne:

Nej, inte den Professor Einstein: den logiska och rationella sidan tillhör Albert, men hon är från den smarta delen av familjen! Elsa Einstein är professor på universitetet i Jorvik. Hon tror inte på magi och hennes alltför logiska inställning till livet gör att hon ibland kanske missar det uppenbara...

Igor Denna gubbe ser ju sjukt intressant ut! Jag vill se hur han beter sig och hur han är mot oss när han ser en människa komma ridande på en häst, haha! Och sedan att vi blir rädda för hans favvorätt.. Kan det vara hästar, eller kanske till och med, människor? Här är ssos beskrivning av honom:

En av Ed Fields kollegor vid Wolf Hell Inn. Ed älskar denna kille och enligt honom kan Igor inte göra något fel, trots att han bara arbetat där i två dagar och är helt klart galen. Verkar som att han har chans att bli 'månadens anställd', men du är lite osäker, särskillt när du får reda på vad hans favoriträtt är...!

Franke Denna kille låter ju underbar! Instängd och ser ut som Frankenstein, vad är det här? Sso vet om att det inte är halloween längre. Eller? Nämen, detta blir intressant att se hur det blir! Här är ssos beskrivning av honom:

Denna knasiga karaktär har varit inlåst i ett av Ed Fields förvaringsskåp vid Wolf Hell Inn i flera år. Aningen instabil och med förkärlek att slå sönder saker, hade Ed inget annat val än att hålla honom bakom lås och bom. Han säger inte mycket annat än sitt egna namn, men det finns mer i honom än man först kanske tror...!


Vet inte vad jag ska skriva mer men det kommer ett inäll senare om var jag tyckte om detta nya, mystiska område och dess invånare + uppdrag, det kommer komma upp en spoiler skylt så ni får läsa på egen risk!


// Alisa